Houten Jaloezieën

Houten Jaloezieën

Een woning heeft altijd baat bij een warme sfeer. En dat maakt het kiezen uit onze grote reeks houten jaloezieën een makkelijke taak. Ze zien er niet alleen fantastisch uit, maar ze zijn bovendien erg praktisch. U krijgt waar voor uw geld!

Met een omvangrijke reeks van verschillende kleuren en stijlen vind u voor elke ruimte houten jaloezieën. En voor een nog voordeligere én praktische hout-alternatieven kiest u voor ons imitatie hout gemaakt van PVC. Onze houten jaloezieën worden volledig op maakt gemaakt naar uw specificaties en zijn eenvoudig te monteren!

Sorteer op
 

Ecowood Collectie

SAVE70% TOT 31 OKTOBER 2017

De ECOWOOD COLLECTIE is zeer populair bij 247 Raamdecoratie klanten omdat deze jaloezieën worden gemaakt van slijtvaste PVC met een echte Hout uitstraling. Ideaal voor gebruik in badkamer en keuken, waar vocht geen vat heeft op de jaloezieën. Geweldig eenvoudige kleuren en texturen, ook beschikbaar in trendy grijstinten.

Ecowood Deluxe Collectie

SAVE70% TOT 31 OKTOBER 2017

De 247 ECOWOOD DELUXE COLLECTIE is nu beschikbaar met designer ladderkoord die uw jaloezie een echt luxe uitstraling geven. De jaloezieën worden gemaakt van slijtvaste PVC met een authentieke uitstraling en aanvoelen als echt hout. Ideaal voor gebruik in badkamer en keuken, waar het vochtig is. Hierdoor kunnen de jaloezieën niet breken of scheeftrekken als zij nat worden.

Meer producten laden Meer producten laden
Sorteer op
Top

Refine: