Algemene Voorwaarden


algemene voorwaarden.pdf


Uw wettelijke rechten als consument worden op geen enkele wijze beïnvloed door deze verkoopsvoorwaarden en -bepalingen.


  1. INTRODUCTIE
  1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing wanneer u een bestelling bij ons plaatst.
  1.2 Deze koopvoorwaarden maken herhaaldelijk gebruik van begrippen waarvan wij een uitleg hebben gegeven in voorwaarde 12.
  1.3

Voordat u een bestelling plaatst, houdt u rekening met het volgende; Wij behouden ons het recht voor om elk van de koopvoorwaarden, op elk tijdstip te veranderen. Deze veranderingen treden in werking wanneer zij op de website gepubliceerd worden. Wij beschouwen het uw eigen verantwoordelijkheid om deze voorwaarden goed door te lezen elke keer dat u een bestelling bij ons plaatst.

  1.4

Print u alstublieft deze voorwaarden en alle correspondenties die u van ons ontvangt uit, als toekomstige referentie.

 

  2. SPECIFICATIE VAN ONZE PRODUCTEN
  2.1 Wanneer u de meetinstructies gebruikt, is het uw eigen verantwoordelijkheid er voor te zorgen dat u de juiste afmetingen aan ons doorgeeft. Wij zijn niet aansprakelijk voor onjuist opgegeven metingen.
  2.2 Alle maten en metingen die wij geven aangaande onze producten, zijn slechts bij benadering.
  2.3 Wij kunnen niet garanderen dat de materialen in de producten aan u geleverd:
 • precies de kleur reflecteren die u op onze website heeft gezien; dit is niet mogelijk door het verschil in licht en kleur tussen de verschillende computers en beeldschermen;
 • hetzelfde zullen zijn  als andere producten in die kleur wanneer u passende sets koopt; dit komt door een eventueel verschil tussen de verfbaden.
  2.4

Wanneer de kleur van uw bestelling precies met de kleur van een ander product moet overeenkomen, raden wij u aan om een gratis monster te bestellen voor u uw bestelling plaatst.

 

  3 PRIJS EN BETALING
  3.1 De prijs die u betaalt, is de prijs die is weergegeven op onze website wanneer wij uw bestelling ontvangen. Elke prijs die op onze website is weergegeven, kan op elk moment veranderen.
  3.2 Alle prijzen die zijn weergegeven op onze website zijn in Euro’s en zijn inclusief BTW.
  3.3 Hoewel wij ons uiterste best doen er zorg voor te dragen dat de prijzen op de website correct zijn, kan het gebeuren dat er zich een fout bevindt in de prijs van de goederen op onze website. Als wij een fout ontdekken in de prijs van de producten die u besteld heeft, zullen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte stellen en u de optie geven de bestelling te confirmeren of te annuleren. Als wij u niet kunnen bereiken, zullen wij de bestelling als geannuleerd behandelen.
  3.4

Eigendom van de producten wordt bij aflevering van de producten aan u over gedragen, indien wij de betaling ontvangen en volledig verwerkt hebben.

 

  4 BESTELLINGSPROCES EN CONTRACTVORMING
  4.1 De volgende stappen zijn benodigd om een koopovereenkomst tussen u en ons bedrijf te creëren:
 • op deze website wordt u door het proces van bestellen geleid met behulp van een reeks simpele instructies;
 • uw bestelling wordt geplaatst wanneer u de confirmatie knoppen aanklikt gedurende het betalingsproces;
 • omdat veel van onze producten op maat gemaakt worden, naar de door u gegeven specificaties; nemen wij de betaling van u aan op het moment dat u de order afrekent met een krediet- of debetkaart. Deze betaling is geen automatische acceptatie van uw order of een bewijs van enig contract;
 • uw bestelling moet altijd door ons geaccepteerd worden;
 • de levering van de producten, de acceptatie van uw bestelling en de voltooïng van het contract tussen u en ons, zal plaats vinden wanneer wij u een bevestigings email sturen met daarin een beschrijving van het product, de prijs en een verwijzing naar deze voorwaarden;
 • acceptatie van uw bestelling, de voltooïng van het contract tussen u en ons, zal alleen plaatsvinden wanneer wij met u eventuele extra leveringskosten zijn overeengekomen en deze extra kosten verwerkt zijn.
  5 LEVERING
  5.1 Wij leveren onze producten alleen in Nederland en Belgiё. Om enige onduidelijkheid te voorkomen; de levering op deze locaties zal altijd tot een deel van een niet-standaard leveringsservice gemaakt worden.
  5.2 Op het moment van levering van de producten moet er altijd voor alle producten, door een volwassene met de leeftijd van 18 jaar of ouder, getekend worden.
  5.3 De leveringskosten en geschatte leveringstijden zijn gedetailleerd op onze website beschreven en worden nogmaals gegeven wanneer u uw bestelling plaatst. Wij doen ons uiterste best uw bestelling binnen de geschatte leveringstijd die wij u geven, bij u af te leveren. Als als de geschatte leveringstijd onmogelijk blijkt, proberen wij uw bestelling te leveren binnen 30 dagen na de dag dat u uw order heeft geplaatst. Vertragingen die plaats vinden tijdens transport door onvoorziene omstandigheden, houdt u alstublieft rekening met eventuele vertragingen die kunnen optreden tijdens transport.
  5.4

Het risico van verlies of beschadiging vallen voor risico van de koper vanaf het moment van levering aan de koper of de eerste afleverings poging.

 

  6 PLAATSVERVANGENDE PRODUCTEN
  6.1

Wij voorzien u niet van plaatsvervangende producten.

 

  7 RECHT VAN ANNULEREN EN RETOURNEREN
  7.1 Wanneer uw bestelling op maat gemaakte producten bevat, kunt u uw bestelling niet annuleren, aanpassen, retourneren of een teruggave van uw geld vragen. De reden hiervoor is dat wij uw unieke bestelling gelijk verwerken zodra wij uw bestelling ontvangen, overeenkomstig de artikelen genoemd in Richtlijn 97/7/EG van het Europees Parlement en de Raad van 20 mei 1997 betreffende de bescherming van de consument bij op afstand gesloten overeenkomsten.
  7.2 Waar voorwaarde 7.1 niet van toepassing is, mag u uw bestelling annuleren of retourneren binnen 21 dagen na de dag dat de producten aan u geleverd zijn, door ons een notificatie van de annulering te sturen. U kunt de producten retourneren door ze naar het volgende adres te sturen: 

247 Raamdecoratie is gevestigd aan de Bijsterhuizen 2104F, 6604 LG WIJCHEN, Nederland.
  7.3 Wanneer u uw bestelling wilt annuleren:
 • kunt u de producten op eigen kosten terugsturen naar het adres wat gegeven is in voorwaarde 7.2. Tenzij het product niet de eigenschappen bezit die u op grond van normaal gebruik kunt verwachten:
  • zullen wij ervoor zorgen dat de producten bij u opgehaald worden op onze kosten; of
  • zullen wij u de kosten vergoeden die u maakt om de producten aan ons te retourneren.
 • Zolang de producten in uw beheer zijn, dient u ervoor te zorgen dat de producten niet kunnen beschadigen en veilig verpakt zijn;
 • Binnen 30 dagen nadat uw bestelling geannuleerd is, zullen wij de kosten van de aankoop retourneren verminderd met de kosten voor een niet standaard leverings service.

 

  8 GARANTIE
  8.1 Al onze producten worden geleverd met een garantie op productiefouten en defecten die tijdens de transport zijn ontstaan gedurende een termijn van:
 • 3 jaren in het geval van rolgordijnen, vouwgordijnen jaloezieёn, lamellen en op maat gemaakte gordijnen
 • 12 maanden in het geval van confectie gordijnen
  8.2 Mocht het product gedurende de garantieperiode gebreken vertonen, zullen wij op onze kosten het product repareren of het product (of gedeelte ervan) vervangen door eenzelfde of gelijkwaardig product; mits het defect niet ontstaan is als een resultaat van:
 • Slijtage door veelvuldig gebruik;
 • Misbruik of verkeerd gebruik van het product;
 • Niet huiselijk gebruik of zakelijk gebruik van het product;
 • Het verkeerd of anders monteren van het product dan aangegeven in de gebruiksinstructies.

 

  9 ALGEMENE INFORMATIE
  9.1 Onze maximale aansprakelijkheid jegens zakelijke gebruikers, die voortkomt uit of in verband staat met onze goederen, is beperkt tot de vervangingswaarde van het product in kwestie (met uitzondering in het geval van overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door onze nalatigheid of in het geval van fraude). Met betrekking tot zakelijk gebruikers; aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de bruikbaarheid van onze producten voor zakelijk gebruik noch enig verlies bovenop de kosten van het product in het geval van een vordering wegens inbreuk op de garantie of voorwaarde.
     
  10 GEGEVENSBESCHERMING
  10.1

Uw privacy is erg belangrijk voor ons. Leest u alstublieft ons gegevensbescherming beleid nog eens door, wat een uitleg geeft over hoe wij de persoonlijke informatie gebruiken die u met uw bestelling mee stuurt.

 

  11 OVER ONS
  11.1 De website wordt beheerd door 247 Raamdecoratie dat is gevestigd aan de Bijsterhuizen 2104F, 6604 LG WIJCHEN, Nederland.
  11.2 Ons Nederland btw-nummer wordt aangevraagd
Ons België btw-nummer wordt aangevraagd
  11.3 Post:     Bijsterhuizen 2104F, 6604 LG WIJCHEN, Nederland.
Email:    klantenservice@247raamdecoratie.nl
Telefoon:   024 8080 187


  12 DEFINITIES
  12.1 Definities in deze voorwaarden:
     "producten":                        betekent; de producten die geconfirmeerd zijn in onze bevestigings e-mail;
"bestelling":                          betekent; de bestelling die u via onze website heeft geplaatst om producten bij ons te kopen;
"website":                             verwijst naar deze website met webadres www.247raamdecoratie.nl;
"u" of "uw":                           betekent u, de gebruiker van deze website en/of koper van onze producten;
Top