Duo Rolgordijnen

Duo Rolgordijnen

Als u opzoek bent naar raamdecoratie die u overdag van privacy voorziet, en s'nachts de wereld buiten houdt, dan zijn onze Duo Rolgordijnen ideaal! Ze werken heel eenvoudig. Met strippen van transparante stof kunt u het rolgordijn aanpassen naar uw wensen.

Bedieningselementen en klemmen zijn netjes weggewerkt in de bovenbak. Dit maakt ze een nog interessantere optie wanneer stijl net zo belangrijk is als het praktische element.

Sorteer op


 

Origin Collectie

SAVE69% TOT 15 AUGUSTUS 2018

De ORIGIN COLLECTIE Duo rolgordijnen vormt een collectie van stijlvolle en veelzijdige rolgordijnen die in elke kamer passen. De rolgordijnen garanderen privacy terwijl zij u tegelijkertijd gebruik laten maken van het daglicht, deze eigenschappen worden mogelijk gemaakt door het gebruik van bewegende horizontale strips op dubbele (transparante) lagen stof, gemaakt van schitterende materialen.

Waterval Collectie

SAVE70% TOT 15 AUGUSTUS 2018

De WATERVAL COLLECTIE is voornamelijk een luxueuse collectie Duo rolgordijnen. Zij bieden uw kamer een exclusieve en geraffineerde uitstraling. Naast het luxueuse gevoel dat deze gordijnen bieden, zijn deze rolgordijnen zeer functioneel en bieden effectieve lichtcontrole door het gebruik van de beweegbare lagen stof die gemaakt zijn van kwalitatief materiaal.

Meer producten laden Meer producten laden
Sorteer op


Top

Refine: