Houten Jaloezieën

Houten Jaloezieën zijn ware smaakmakers in een interieur. Ze complimenteren uw interieur in elke ruimte en zorgen voor de juiste lichtinval.

Onze Houten Jaloezieën zijn gemaakt van echt hout. Voor een voordelig alternatief kunt u een jaloezie kiezen uit de collectie Houtlook (PVC). Deze collectie is gemaakt van kunststof waardoor het ideaal is voor vochtige ruimtes. Onze Houten Jaloezieën worden volledig op maakt gemaakt naar uw specificaties en zijn eenvoudig te monteren!

Sorteer op


 

Houtlook (PVC) Collectie

SAVE70% TOT 31 JULI 2019

Onze collectie Houtlook (PVC) Jaloezieen zijn zeer populair. Deze kunststof jaloezieën zijn gemaakt van slijtvast PVC en waterbestendig. Daarbij komt dat de jaloezieën niet te onderscheiden zijn van echt hout. Daarom zijn ze geschikt voor elke ruimte. In de woonkamer voor een luxe uitstraling en in de badkamer/keuken vanwege de vochtbestendigheid. Geweldige jaloezieën beschikbaar in alle trendy kleuren!

Houtlook (PVC) Deluxe Collectie

SAVE70% TOT 31 JULI 2019

De Houtlook (PVC) Deluxe Collectie is nu beschikbaar met designer ladderkoord die uw jaloezie een echt luxe uitstraling geven. De jaloezieën worden gemaakt van slijtvaste PVC met een authentieke uitstraling en aanvoelen als echt hout. Ideaal voor gebruik in badkamer en keuken, waar het vochtig is. Hierdoor kunnen de jaloezieën niet breken of scheeftrekken als zij nat worden.

Meer producten laden Meer producten laden
Sorteer op


Top

Refine: