Over 247 Raamdecoratie

Hoogwaardige kwaliteit en onverslaanbare prijzen

Wij van 247 Raamdecoratie hebben een groot aanbod  van top kwaliteit en op maat gemaakte raamdecoratie met de meest voordelige prijzen samengevoegd op één website.
Ons doel is om raamdecoratie van top kwaliteit tegen lage prijzen snel te leveren. Design bewuste huiseigenaren, interieur designers en project ontwikkelaars zijn bij ons aan het juiste adres voor de beste raamdecoratie. Positieve ervaringen van 247 Raamdecoratie-klanten maken ons tot de nummer 1 online verkoper van op maat gemaakte jaloezieёn en gordijnen in Nederland


Onze producten

Wij gaan voor niets minder dan de hoogste kwaliteit en dat zou u ook moeten doen. Wij bieden standaard 3 jaar garantie op al onze op maat gemaakte producten. U bent verzekerd van de beste op maat gemaakte producten!


Onze keuze

Door het ruime aanbod aan producten en variatie aan materialen is er altijd genoeg keuze!


Onze service

Wij realiseren ons dat veel mensen geen weken op hun bestellingen kunnen wachten, daarom bieden wij de snelste service voor op maat gemaakte raamdecoratie in Nederland (Levertijden). Een aantal van onze producten zijn speciaal geselecteerd om op de dag van bestelling al naar u te worden verzonden. Vragen? Onze toegewijde klantenservice staat tot uw beschikking van maandag tot en met vrijdag van 10 - 18 uur op 024 8080 187


Beveiliging

De veiligheid van uw persoonlijke gegevens nemen wij zeer serieus. Alle gegevens worden verstuurd naar een beveiligde server die gebruik maakt van 128 bit Secure Socket Layer (SSL) architectuur. Dit houdt in dat al uw persoonlijke gegevens middels een versleutelde verbinding naar onze beveiligde server worden gestuurd. Uw persoonlijke gegevens kunnen niet door derden worden gelezen of aangepast.


Onze website

Wij hebben veel tijd en aandacht besteed aan onze online winkel, dit om ervoor te zorgen dat deze overeenkomt met de hoogwaardige kwaliteit van onze producten. Van het bestellen van de kleurstalen tot het onvangen van uw op maat gemaakte gordijn of jaloezie. Wij proberen de gehele ervaring met 247 Raamdecoratie zo simpel en doeltreffend mogelijk te maken. Als u suggesties heeft die ons kunnen helpen om de online winkel ervaring voor onze klanten te verbeteren, aarzel dan alstublieft niet om contact met ons via klantenservice@247raamdecoratie.nl.


Klachtenafhandeling

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht per e-mail aan klantenservice@247raamdecoratie.nl. of per post schriftelijk door te geven;

247Raamdecoratie
Bijsterhuizen 2104F
6604 LG WIJCHEN

247Raamdecoratie.nl bekijkt de klacht en probeert deze naar tevredenheid op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij beantwoorden uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst. Mochten wij meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.


Verdere informatie

De informatie die op deze pagina gegeven is, wordt verplicht door Richtlijn 2002/58/EG van het Europees Parlement en de Raad van 12 juli 2002 betreffende de verwerking van persoonsgegevens en de bescherming van de persoonlijke levenssfeer in de sector elektronische communicatie.

 1. De website wordt beheerd door 247 Raamdecoratie en 247 Raamdecoratie heeft een geregistreerd kantoor aan Bijsterhuizen 2104F, 6604 LG WIJCHEN.

 2. Ons Nederland btw-nummer wordt aangevraagd
 3. Ons België btw-nummer wordt aangevraagd

 4. Heeft u vragen over onze website, de Algemene Voorwaarden of uw bestelling, neemt u dan contact met ons op door middel van dit Contact Formulier of een brief naar onderstaand adres:

  Post adres
  247Raamdecoratie
  Bijsterhuizen 2104F
  6604 LG WIJCHEN

  Email: klantenservice@247raamdecoratie.nl
  Telefoonnummer: 024 8080 187

 5. Verwijzingen als 'wij', 'ons', 'onze' verwijzen naar 247 Raamdecoratie. Verwijzingen als 'u' en 'uw' verwijzen naar de persoon of personen die de website bezoeken.
Top