Verticale Lamellen

Verticale Lamellen

Verticale lamellen zijn het geld meer dan waard. Zeker wanneer je ze vergelijkt met gordijnen als ze in grote raampartijen moeten komen. De ventilatie van uw kamer wordt met onze Verticale lamellen eenvoudig bevordert en het daglicht is makkelijker te controleren.

Het design van de lamellen is eenvoudig en geeft een moderne stijl aan elke ruimte. Het selecteren van raamdecoratie voor uw huis kan niet eenvoudiger. Kies de verticale lamellen die u wilt uit ons enorme aanbod en geef de afmetingen van uw raam in.

Sorteer op


 

Skylon Collectie

SAVE69% TOT 31 OKTOBER 2018

De SKYLON COLLECTIE is een zeer populaire reeks met eenvoudige en effen stoffen die het licht filteren en past in elk interieur.

Effen Stoffen

SAVE69% TOT 31 OKTOBER 2018

De ROMA COLLECTIE wordt gekenmerkt door opvallende kleuren en stoffen die gemaakt zijn van 100% polyester. Zij combineren stijl en gebruiksvriendelijkheid en geven u waar voor uw geld.

Effen Verduisterende Stoffen

SAVE69% TOT 31 OKTOBER 2018

De ORIGIN VERDUISTERENDE COLLECTIE biedt dezelfde kleuren als de originele Origin collectie, maar heeft het voordeel van verduisterende kenmerken die helpen ongewenst licht en gevaarlijke UV straling te weren.

Meer producten laden Meer producten laden
Sorteer op


Top

Refine: