Waarom onze producten kopen?

Wij bieden u de beste kwaliteit, prijs en winkelervaring.
Daarom zijn wij de nummer 1 online raamdecoratie verkopers in Nederland!

QualityKwaliteit

Wij geloven dat onze op maat gemaakte jaloezieën en gordijnen de beste op de Nederlandse online markt zijn. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten en hanteren daarom 3 jaar garantie.

 


SamplesGratis Kleurstalen

Kleurstalen stellen u in staat te voelen én te zien hoe het mogelijke eindresultaat gaat worden. Daarom sturen wij u, kosteloos, de kleurstalen die u nodig heeft om een juiste keuze te kunnen maken. U bent altijd welkom om meer kleurstalen bestellen, wanneer u niet heeft gevonden wat u zocht.

 


SecurityVeiligheid

Onze website is beveiligd met behulp van een SSL-certificaat. U bank- en persoonsgegevens zijn hierdoor niet inzichtelijk voor derden..

 


Made to MeasureOp Maat Gemaakt

Alle producten bij 247 Raamdecoratie zijn op maat gemaakt. Volg de Meetinstructies en bestel de gewenste gordijnen of jaloezieën. Bovendien krijgt u op elk van onze producten 3 jaar garantie!

 


ValueWaar voor uw geld

Wij hebben de beste deals voor u. Door online verkoop kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden! Wij leveren de best mogelijke kwaliteit. Met standaard 3 jaar garantie krijgt u waar voor uw geld!

 


Massive RangeRuim aanbod

Wij hebben de grootste keuze aan op maat gemaakte raamdecoratie in Nederland. Het aanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe stoffen, kleuren en designs!

 


Fast DeliverySnelle Levering

Wij begrijpen dat onze klanten hun bestelling zo snel mogelijk geleverd willen hebben. Daarom bieden wij een snelle levering. Tussen 5 tot 7 werkdagen is uw bestelling geproduceerd en naar u onderweg!

 


ServiceService

Wij vinden het belangrijk goed voor onze klanten. Onze specialistische medewerkers staan klaar voor vragen en advies. Onze Klantenservice is 5 dagen per week bereikbaar op 024 8080 187

Top